Coop Hordaland SA

Ledig fast heltidsstilling ved avdeling for frysevarer

Obs Vestkanten søker selvgående og positiv medarbeider :-)

Coop Hordaland har ledig en 100% stilling som butikkmedarbeider ved daglivareavdelingen ved Obs Vestkanten. Hovedarbeidsområdet vil være ved avdeling for fryservarer, men man må påregne å jobbe i hele dagligvareavdelingen ved behov. Arbeidsoppgavene vil være kundebehandling, varebestilling, varepåfylling, planlegging og gjennomføring av kampanjer i butikk og annet forefallende butikkarbeid.

Vi ønsker oss medarbeidere som har lyst til å jobbe i butikk! Du er positiv og blid og er kjent for å bidra på en god måte inn i arbeidsmiljøet. Ditt gode humør og din positive innstilling smitter over på kollegaer og kunder. I tillegg har du en fremtredende ansvarsfølelse og tar jobben din alvorlig. Sist,men ikke minst, skal du jobbe for å øke kundenes trivsel, samt lojalitet til butikken ved å sette kunden først og gi ekstra god kundebehandling. Stillingen er fysisk krevende så du må trives med et høyt tempo og fysisk arbeid. 


Arbeidsoppgaver:
Salg, service og god veiledning til våre kunder kommer aller først. Dine arbeidsoppgaver vil også være kundebehandling, varebestilling, varepåfylling, rydding, renhold og annet forefallende butikkarbeid.


Hva ønsker vi av deg?

  • du er ryddig og strukturert i din arbeidsform
  • du er over 18 år
  • du har relevant erfaring/utdanning
  • du er punktlig og nøyaktig
  • du har gode samarbeidsegenskaper
  • du har gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper.
  • du har høy serviceinnstilling og trives med kundekontakt
  • du har stor arbeidskapasitet og vilje til fleksibilitet
  • du er i god fysisk form og kan arbeide innenfor butikkens åpningstid  


Hva tilbyr vi?
Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen! Her får du mulighet til å komme inn i en kjede i vekst med høyt fokus på ansatte som setter kunden først, motivasjon og kundelojalitet. I Coop Hordaland finnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og diverse ansattgoder. Vi tror det er bra å jobbe hos oss og vi vil ta godt vare på deg.

Er du den kundefokuserte medarbeideren vi ser etter? Da kan du være vår nye lagspiller. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

 

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag
Helg
Kveld

Søknadsfrist:

12.02.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Vestkanten

Kontaktpersoner:

Salgssjef Kjetil Kårstad

tlf: +47 55508700

mob: +47 90126559

Adresse:

Loddefjordveien 2 5881 Bergen