Coop Hordaland SA

Er du driftig, positiv og har engasjement for frukt&grønt?

Obs Vestkanten søker butikkmedarbeider

Obs Vestkanten søker en motivert  butikkmedarbeider i 80% stilling med hovedarbeidsområde innenfor for frukt & grønt. Du er driftig, positiv og engasjert og har lyst til å bidra til et godt arbeidsmiljø og en flott frukt & grønt avdeling. Frukt & grønt er et av våre mest sentrale områder. Vårt mål er å ha en innbydende og delikat frukt & grønt avdeling til enhver tid. 

Som butikkmedarbeider hos oss skal du først og fremt yte topp service til våre kunder. Du vil jobbe med varebestilling, varepåfylling og kvalitetskontroll av varer og dermed sikre at avdelingen til enhver tid bugner av fristende råvarer. Har du erfaring fra tilsvarende stilling, er kreativ og elsker å yte service så kan dette være noe for deg. Vi ønsker oss medarbeidere som har lyst til å jobbe i butikk! Du er positiv og blid og ditt gode humør smitter over på kunder og kolleger. I tillegg har du en fremtredende ansvarsfølelse og tar jobben din alvorlig. Sist, men ikke minst, skal du jobbe for å øke kundenes trivsel, samt lojalitet til Obs ved å sette KUNDEN FØRST og gi ekstra god kundebehandling. 

Hva ønsker vi av deg?

  • Vi ser gjerne at du har erfaring fra arbeid i butikk
  • Vi ønsker at du har et brennenede engasjement for frukt&grønt, og trives med å være kreativ i ditt arbeid
  • Du er blid og postiv med godt humør i møte med nye mennesker
  • Det å yte service liker du godt og du trives også i "selgerrollen"
  • Du er pålitelig og løsningsorientert
  • Du trives med fysisk butikkarbeid
  • Du må ha fylt 18 år og du snakker godt norsk


Hva tilbyr vi?

Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen! I Coop Hordaland finnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betigelser med lønn etter tariff, gode pensjon og forsikringsordninger, personalrabatt og andre ansattgoder.

Er du den kundefokuserte medarbeideren vi ser etter? Da kan du være vår nye lagspiller. Vi gleder oss til å lese søknaden din! 

 

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Dag
Helg
Kveld

Søknadsfrist:

11.12.2022

Tiltredelse:

etter avtale

Arbeidssted:

Vestkanten senter

Kontaktpersoner:

Salgsleder Charles Eide

mob: +47 41440520

Adresse:

Loddefjordveien 2 5881 Bergen