Coop Hordaland SA

Er du kreativ og har kunnskap om frukt&grønt?

Obs Horisont søker butikkmedarbeider på deltid:-)

Obs Horisont søker butikkmedarbeider i 40% stilling til vår frukt og grønt avdeling. Arbeidstid vil være på dag, kveld og helg. Vi ønsker oss medarbeidere som har lyst til å jobbe i butikk! Du er positiv og blid og ditt gode humør smitter over på kunder og kolleger. I tillegg har du en fremtredende ansvarsfølelse og tar jobben din alvorlig.Sist, men ikke minst, skal du jobbe for å øke kundenes trivsel, samt lojalitet til Obs ved å sette KUNDEN FØRST og gi ekstra god kundebehandling. Arbeidet er fysisk krevende så du må trives med et høyt tempo og fysisk arbeid. Så høres dette ut som en arbeidsplass du kan trives på, håper vi du vil bli en del av teamet vårt.

Arbeidsoppgaver:
Som butikkmedarbeider hos oss skal du først og fremst yte topp service til våre kunder og de har ofte mange spørsmål som du vil få anledning til å svare på. Du vil også jobbe med varepåfylling og kvalitetskontroll og dermed sikre at avdelingen til enhver tid bugner av fristende råvarer. Har du interesse og kunnskap om fruktog grønt og liker å være kreativ i ditt arbeid, så kan dette være noe for deg. Vi ønsker oss en ny medarbeider med stor arbeidskapasitet, godt humør og mye pågangsmot. 

Hva ønsker vi av deg?

  • Vi ønsker du har relevant erfaring innen dagligvare
  • det å yte god service brenner du for og du trives i selgerrollen
  • du er naturlig ansvarsbevisst og løsningsorientert.
  • du har en strukturert og effektiv arbeidsform med god gjennomføringsevne
  • en aktiv arbeidshverdag er det du liker aller best og du elsker å ta i et tak.
  • du er opptatt av å trives på jobb og du skaper engasjement og trivsel rundt deg
  • du er over 18 år og har gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper


Hva tilbyr vi?
Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen! I Coop Hordaland finnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betigelser medl ønn etter tariff, gode pensjon og forsikringsordninger, personalrabatt og andre diverse ansattgoder.

Er du den kundefokuserte medarbeideren vi ser etter? Da kan du være vår nye lagspiller. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

 

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Dag
Helg
Kveld

Søknadsfrist:

28.09.2022

Tiltredelse:

etter avtale

Arbeidssted:

Horisont - Åsane

Kontaktpersoner:

Salgsleder frukt&grønt Heidi M. Nergård

mob: +47 99413343

Adresse:

Myrdalsveien 6 5131 Nyborg