Coop Hordaland SA

Lyst å jobbe i butikk?

Obs Vestkanten søker etter positive og blide sesonghjelper:-)

Obs Vestkanten går inn i en travel sesong og vi søker nå etter sesonghjelper til ulike avdelinger i varehuset som dagligvare, faghandel og kasse. Du må være fleksibel og kunne jobbe både på dagtig, kveld og helg etter varehusets behov i perioden oktober til ut desember.

Vi er spesielt opptatt av å gi kundene våre super service, så det er viktig at du også har lyst til det. Vi ønsker oss derfor positive, løsningsorienterte og hyggelige nye medarbeidere som trives med å yte kundeservice og utføre praktisk arbeid. Vi ønsker god takhøyde hos oss og tenker at det å ha det hyggelig og gøy på jobb er viktig. Så høres dette ut som en arbeidsplass du kan trives på, håper vi du vil bli en del av teamet vårt.

Arbeidsoppgaver: 
Som butikkmedarbeider hos oss skal du først og fremt yte topp service til våre kunder. Ellers vil du få bidra inn på ulike arbeidsoppgaver i butikken; kassearbeid, varepåfylling, rydding, renhold og annet relevant butikkarbeid. 

Hva ønsker vi av deg?

  • Vi ser gjerne at du har erfaring fra arbeid i butikk
  • Du er blid og postiv med godt humør i møte med nye mennesker
  • Du er opptatt av å trives på jobb og du skaper engasjement og trivsel rundt deg
  • Du er pålitelig og løsningsorientert
  • Du trives med fysisk butikkarbeid
  • Du må ha fylt 18 år og du snakker godt norsk

Hva tilbyr vi?
Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen! I Coop Hordaland finnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betigelser med lønn etter tariff, gode pensjon og forsikringsordninger, personalrabatt og andre diverse ansattgoder.

Er du den kundefokuserte medarbeideren vi ser etter? Da kan du være vår nye lagspiller. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Dag
Helg
Kveld

Søknadsfrist:

28.09.2022

Tiltredelse:

etter avtale

Arbeidssted:

Vestkanten senter

Kontaktpersoner:

Varehussjef Erik Husteli

mob: +47 97085760

Adresse:

Loddefjordveien 2 5881 Bergen