Coop Hordaland SA

Har du ledererfaring fra dagligvare og lyst til å lede en flunkende ny EXTRA-butikk? Da kan du få muligheten nå:-)

Vi søker butikksjef til Extra Landås

Vi skal åpne en helt ny EXTRA butikk på Landås til våren og gleder oss til det! Med på laget trenger vi en dyktig og erfaren butikksjef som kjenner på entusiasmen ved å få starte opp en superfresh, ny EXTRA-butikk. Her får du muligheten til å bygge ditt eget team og ikke minst få drive butikk i den lavpriskjeden som vokser mest i Norge. Til å lede denne butikken ønsker vi en strukturert butikksjef, med god gjennomføringskraft og som trives med å lede og motivere sine ansatte. Sammen med dine ansatte skal du skape et godt arbeidsmiljø, være aktiv på gulvet og drive en god butikk. Samtidig er du med å setter en høy standard for vårt KUNDEN FØRST! program. Det er nemlig et stort fokus hos oss i COOP Hordaland og er med å gjøre oss gode. Synes du dette høres spennende ut, håper vi å høre fra deg:) 

Arbeidsoppgaver: 
Som butikksjef i Extra har du totalansvar for drift av butikken og er ansvarlig for butikkens mål- og resultatoppnåelse. Resultatet skaper du gjennom en positiv væremåte, grundig arbeid og god ledelse både i butikken og i møte med kundene. Oppgaver som rekruttering, opplæring, oppfølging og utvikling følger naturlig med i stillingen. Sist men ikke minst, så er det viktig at du skaper et godt team med å inspirere de som jobber sammen med deg.  

Hva ønsker vi av deg?

  • Vi ønsker at du har erfaring som butikksjef /ass. butikksjef
  • Du motiverer og skaper engasjement og trivsel med dine medarbeidere
  • Du er genuint opptatt av kundeservice
  • Det er ønskelig at du har relevant ledererfaring innen varehandel, gjerne dagligvare
  • Gode økonomiske resultater motiverer deg
  • Økonomisk og administrativ utdannelse, gjerne økonomisk bakgrunn er ønskelig.

Hva tilbyr vi?
Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen! I Coop Hordaland finnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betigelser, gode pensjon og forsikringsordninger, personalrabatt og andre ansattgoder.

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å lese søknaden din!

 

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag
Helg
Kveld

Søknadsfrist:

30.09.2022

Tiltredelse:

etter avtale

Arbeidssted:

Landås

Kontaktpersoner:

Distriktssjef Kristoffer Løtvedt

mob: +47 40612123

Adresse:

Erleveien 20 5097 Bergen