Coop Hordaland SA

Engasjert og liker å yte service?

Coop Prix Jondal søker assisterende butikksjef

Ved Coop prix Jondal søker vi nå en ny høyre hånd til vår hyggelige butikksjef:-).Coop Prix Jondal  er en trivelig butikk i vakre Jondal, vi har mange faste kunder og er opptatt av å gi våre kunder gode handleopplevelser. Butikken består av en avdeling med dagligvarer og en avdeling med byggevarer så man må påregne å jobbe ved begge avdelingene. Som assisterende butikksjef er du butikksjefens støtte og stedfortreder. Sammen med butikksjefen vil du bidra til et hyggelig arbeidsmiljø og god butikkdrift. Du jobber selv aktiv på gulvet i butikken og liker en hverdag med høyt tempo. Vi setter alltid kunden først og gir den aller beste servicen til våre kunder og det ønsker vi at du også gjør. 

Arbeidsoppgaver:
Som assisterende butikksjef vil du jobbe med salg, kundebehandling og service. Du vil ha egne ansvarsområder, gjøre bestillinger og jobbe med mottak og kvalitetskontroll av varer. Du vil også jobbe med kampanjeplanlegging og gjennomføring samt annet forefallende butikkarbeid.

Hva ønsker vi av deg?

  • Det er ønskelig at søkere har erfaring fra dagligvarebutikk, men oppfordrer også personer uten butikkbakgrunn om å søke.
  • Du er glad i mennesker og har en positiv framtoning
  • Det å sette KUNDEN FØRST er naturlig for deg
  • Du er en motivator og skaper engasjement og trivsel hos de ansatte
  • Du er fortrolig med daglig bruk av IT-systemer og er intressert i å lære mer.


Hva tilbyr vi?
Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen! I Coop Hordalandfinnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betigelser medlønn etter tariff, gode pensjon og forsikringsordninger, personalrabatt og andre diverse ansattgoder.

Blir du interessert og får lyst å jobbe hos oss? da håper vi virkelig du vil søke:-)

Kandidater vil bli vurdert fortløpende.

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag
Helg
Kveld

Søknadsfrist:

30.09.2022

Tiltredelse:

etter avtale

Arbeidssted:

Jondal - Ullensvang

Kontaktpersoner:

Butikksjef Maria Totland

mob: +47 90257939

Adresse:

Kokstaddalen 18 5627 Jondal