Coop Hordaland SA

Har du interesse/kunnskap om elektronikk og underholdning?

Obs Lagunen søker en strukturert, positiv og løsningsorientert Salgsleder Eu&bolig

Obs Lagunen søker salgsleder til avdeling for elektronikk,underholdning og bolig. Som salgsleder Eu&bolig vil du være ansvarlig for den daglige driften av avdelingen og for å levere høy avdelings standard i forhold til Obs konseptet. Sammen med dine ansatte vil du  bidra til et hyggelig arbeidsmiljø og god butikkdrift. Du jobber selv aktivt på gulvet i butikken og liker å lede i en hverdag med høyt tempo. Vi setter alltid kunden først og gir den aller beste servicen til våre kunder og det ønsker vi at du også gjør. Det er viktig at du er en klar og tydelig leder som brenner for kundeservice. Du er god på å planlegge- prioritere og flink på å gjennomføre og liker høyt tempo.

Arbeidsoppgaver.

Salg, service og god rådgivning til våre kunder kommer aller først! Dine arbeidsoppgaver vil også være varebestilling, varepåfylling, montering av utstyr, kampanjeplanlegging og gjennomføring, oppfølging og utvikling av ansatte og sist men ikke minst, så er det viktig at du skaper et godt miljø gjennom å inspirere og motivere de som jobber sammen med deg. Har du erfaring fra tilsvarende stilling og har interesse og kunnskap om elektronikk, interiør/bolig og elsker å yte service så kan dette være midt i blinken for deg.  

Hva ønsker vi av deg?

  • Det er ønskelig med bransjeerfaring
  • Du har god forståelse for butikkdrift og ser HELHETEN. Samtidig er du strukturert og klarer å ha flere baller i luften samtidig
  • Du har god økonomisk forståelse og du trigges av resultater
  • Det å yte service liker du godt og du trives i selgerrollen
  • Som type er du proaktiv, nysgjerrig, ryddig, løsningsorientert og ansvarsbevisst. 
  • Du har stor arbeidskapasitet og vilje til fleksibilitet og jobber godt selvtendig og i team
  • Du må ha fylt 18 år, og snakker godt norsk

Hva tilbyr vi?
Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på varehandel! Her får du mulighet til å komme inn i en kjede i vekst med høy fokus på ansatte som setter KUNDEN FØRST, motivasjon og kundelojalitet. I Coop Hordaland finnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og diverse ansattgoder. 

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å lese søknaden din! 

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag
Helg
Kveld

Søknadsfrist:

29.06.2022

Tiltredelse:

etter avtale

Arbeidssted:

Lagunen

Kontaktpersoner:

Faghandelssjef Therese Guntveit

mob: +47 97115525

Adresse:

Laguneveien 1 5239 Rådal