Coop Hordaland SA

Lyst på en deltidsjobb?

Extra Apeltun søker positive og blide butikkmedarbeidere:-)

Vi har Extra mye å gjøre på Extra Apeltun og søker nå etter flere deltidsmedarbeidere. Vi har flere ledige delstillinger der stillingsprosenten vil variere mellom 10-30% stilling. Arbeidstid vil hovedsaklig være på kveld og helg. Vi er spesielt opptatt av å gi kundene våre super service, så det er viktig at du også har lyst til det. Vi ønsker oss derfor positive, løsningsorienterte og hyggelige nye medarbeidere som trives med å yte kundeservice og utføre praktisk arbeid. Vi ønsker god takhøyde hos oss og tenker at det å ha det hyggelig og gøy på jobb er viktig. Så høres dette ut som en arbeidsplass du kan trives på, håper vi du vil bli en del av teamet vårt.

Arbeidsoppgaver: 
Som butikkmedarbeider hos oss skal du først og fremt yte topp service til våre kunder. Ellers vil du få bidra inn på ulike arbeidsoppgaver i butikken; kassearbeid, post i butikk, varepåfylling, rydding, renhold og annet relevant butikkarbeid. 

Hva ønsker vi av deg?

  • Vi ser gjerne at du har erfaring fra arbeid i butikk, men det er ikke et krav. Opplæring vil bli gitt
  • Du er blid og postiv med godt humør i møte med nye mennesker
  • Du er opptatt av å trives på jobb og du skaper engasjement og trivsel rundt deg
  • Du er pålitelig og løsningsorientert
  • Du trives med fysisk butikkarbeid
  • Du må ha fylt 18 år og du snakker godt norsk

Hva tilbyr vi?
Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen! I Coop Hordaland finnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betigelser med lønn etter tariff, gode pensjon og forsikringsordninger, personalrabatt og andre ansattgoder.

Er du den kundefokuserte medarbeideren vi ser etter? Da kan du være vår nye lagspiller. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Helg
Kveld

Søknadsfrist:

30.06.2022

Tiltredelse:

august 2022

Arbeidssted:

Apeltun

Kontaktpersoner:

Butikksjef Anders Bjelkarøy

tlf: +47 55924420

mob: +47 45283271

Adresse:

Nedre Nøttveit 12 5238 Rådal